Schilder-Weetjes timmert aan de weg


Schilderwerk is altijd actueel. Of het nu winter is, denk aan de winterschilder, of zomer. We hebben in de afgelopen periode dan ook niet stil gezeten. Een korte terugblik op wat er gebeurde:

Schilderwerk voorbereiden

Om schilderwerk langer mee te laten gaan, is het schilderwerk voorbereiden een belangrijke taak. Hierdoor hecht de verf beter op het materiaal. Ieder materiaal vraagt om een eigen voorbereiding. Schilder-Weetjes zette vijf verschillende voorbereidingen op een rij. Van repareren tot ontvetten en van schuren tot grondverven.

Schilderwerk onderhouden

Ook schilderwerk onderhouden draagt bij aan schilderwerk wat lang mee gaat. Goed onderhoud kan maar zo twee jaar op de levensduur schelen. Maak het schilderwerk bijvoorbeeld regelmatig schoon.

Schilder in Den Haag of Amsterdam

Waar je ook woont, een schilder inschakelen uit je eigen omgeving heeft vaak voordelen. Als je in Den Haag woont, dan zijn de reiskosten van een schildersbedrijf uit Den Haag lager dan een schilder van ver. Maar ook kennis van regelgeving kan handig zijn, bijvoorbeeld omdat er een steiger op gemeentegrond moet worden gezet. Schilder-Weetjes zette van 20 steden de belangrijkste regels alvast op een rij.

Meer informatie over huis en tuin

De komende periode zullen er even geen berichten verschijnen op deze blog. Er is al over heel veel schilder onderwerpen geschreven, wat je bij je keuzes voor schilderwerk en schilders kan helpen. Daarom richten we ons in de komende tijd op andere onderwerpen rondom het huis en de tuin. Denk bijvoorbeeld aan stucwerk, tegelwerk en tuinieren. Wil je ons volgen? Dat kan via twitter.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Schilder, Schilderen en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s