Schilder-Weetjes bezocht beurs


Afgelopen vrijdag was ik op de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen en Inrichten, leuk! Ik sprak met een schildersbedrijf, een leverancier van verf producten en deed inspiratie op.

Schildersbedrijven

Een schildersbedrijf op de beurs? Het waren er niet veel. En dat terwijl het belangrijk onderhoud van je huis is. Waarschijnlijk zoeken veel mensen op een andere manier naar een schilder. De beurs werd vooral bezocht om inspiratie op te doen voor de gehele verbouwing. Zo zag ik veel bouwondernemers, (interieur)architecten en specialisten op het vlak van kozijnen of dakkapellen.

Verf producten

Op het vlak van de verfsoorten sprak ik met een importeur van verf voor houten vloeren en verfsoorten voor buitenschilderwerk. Vooral de producten voor de houten terrassen vond ik interessant. Denk aan houtreinigers, kleurherstellers en afwerking in de vorm van olie of dekkende verf. Verkleurde, gladde en met algen bedekte houten terrassen en schuttingen zijn dus verleden tijd!

Inspiratie kleuren binnenschilderwerk

Voor binnenschilderwerk kleuren was er voldoende inspiratie. Vooral de architecten en stylisten trokken mijn aandacht met stands in neutraal wit of spannend zwart. Maar ook winterse kleuren, zoals bruin en grijs spelen het komende seizoen een rol. Kon je er niet bij zijn? Kijk dan naar onze fotoreportage: http://www.schilder-weetjes.nl/nieuws/fotos-schilder-weetjes-verbouwbeurs.html

Groet,
Joan

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Schilder en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s