Schilderwerk bespaartips


De zon scheen volop afgelopen weekend. Prima weer voor onderhoud aan het schilderwerk van je huis. Het is een goed seizoen om het schilderwerk nog even te voorzien van een nieuwe laag. Je hebt er misschien wel aan gedacht. Maar wat als je liever in de tuin zit als de zon schijnt?

Schilderwerk uitbesteden

Al eens gedacht aan het schilderwerk voordelig uitbesteden aan een schilder? Besparen op schilderwerk, dat is deze week het thema op Schilder-Weetjes. Er zijn al diverse schilderwerk bespaartips voorbij gekomen. Een winterschilder inschakelen is zo’n handige tip om te besparen op de kosten.

Schilderen met de buren

Er zijn vast meer huizen in de straat die wel eens wat nieuw schilderwerk kunnen gebruiken. Het samen met de buren laten schilderen, levert vaak een korting op. Misschien iets om even te bespreken tijdens de straatbarbeque!

Besparen door onderhouden

Een andere manier om te besparen is het schilderwerk goed te onderhouden. Door het schilderwerk simpelweg 1 of 2 keer per jaar met een sopje goed schoon te maken, gaat het langer mee. Als je binnenkort je ramen gaat lappen, neem dan het houtwerk dus even mee.

Meer bespaartips

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Ook als je een klein budget hebt, is het uitbesteden van schilderwerk mogelijk. Nieuwsgierig? Lees dan het artikel over de bespaartips of over de goedkope schilder. Heb jij een goede bespaartip? Staat de ultieme manier om te besparen op schilderen er nog niet bij? Laat het me weten en praat mee op twitter.

Groet,
Joan

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Schilder. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s