Schilderwerk kost Britse vrouwen veel tijd


Een Britse doe-het-zelf-gigant heeft onderzoek gedaan naar het klussen in huis door vrouwen. Bepaalde klussen, zoals schilderen, kosten tot wel 10 uur per week.

Onderzoek klustijd per week

Uit onderzoek van de Britse doe-het-zelf-gigant B&Q onder 2000 vrouwen, blijkt dat een derde meer klust in huis dan haar partner. Een vijfde van de vrouwen geeft aan zelfs tussen de zes en de tien uur per week te besteden aan thuis klussen. In 40% van de gevallen is dat omdat er een nieuw huis gekocht is. In huis klussen kost dus veel vrije tijd!

Huis schilderen

Het huis schilderen is zo’n tijdrovende klus. Maarliefst 82% van de vrouwen zegt regelmatig te schilderen. Vrouwen willen vaak bepaalde basisklussen liever eerst zelf proberen, voordat ze iemand inschakelen. Bijvoorbeeld omdat ze het klussen leuk vinden, maar ook om te besparen. Maar wat is de besparing als je 10 uur per week kwijt bent met het klussen?

Zelf schilderen of uitbesteden?

Schilderen vraagt niet alleen tijd, maar ook kennis en ervaring. Kennis over bijvoorbeeld verfsoorten en ervaring met verftechnieken, zodat er een mooi resultaat ontstaat. Een schilder inschakelen is dus wel aantrekkelijk. Wil je het schilderwerk uitbesteden, maar wel voordelig uit zijn? Lees dan onze artikelen over een Goedkope schilder of de Schilderwerk bespaartips.

Hoeveel tijd besteedt jij gemiddeld per week aan klussen? Praat met ons mee op twitter.

Groet,
Joan

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Schilder, Schilderen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s