Goedkope schilder


Schilderwerk uitbesteden en toch goedkoop uit zijn. Daar kun je goede redenen voor hebben. Misschien staat je huis te koop en wil je dus niet teveel betalen, maar wel een nette uitstraling voor je huis. Of misschien heb je op dit moment een krap budget, maar moet er wel het een en ander geschilderd worden.

Een goedkope schilder vinden

Dat lijkt lastig, een goedkope schilder vinden. Maar het hoeft zeker geen probleem te zijn. Denk aan het combineren van schilderwerk. Als het huis van de buren ook wel een lik verf kan gebruiken kan het samen uitbesteden wel tot 10% schelen in de kosten.

Verhouding prijs en kwaliteit

Bedenk dat de prijs en de kwaliteit vaak op elkaar afgestemd zijn, ook als het om schilderwerk gaat. Als je dus kiest voor die hele goedkope schilder, dan zul je ook genoegen moeten nemen met een andere kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan goedkope verf of minder verflagen.

Wat kost een schilder

Als je een goed vergelijk wilt maken, is het belangrijk om te weten wat de gebruikelijke kosten van een schildersbedrijf zijn. Ook slim: meerdere offertes aanvragen.

Besparen op schilderwerk

Wat als je toch goed schilderwerk wilt, maar wel voordelig uit wilt zijn? Kan goedkoop samen gaan met kwaliteit? Het kan. Een eerste tip: kies er voor om alleen die onderdelen te laten schilderen die nu aan onderhoud toe zijn. Wil je meer bespaartips? Het is de week van het besparen op schilderwerk bij Schilder-Weetjes. Volg ons op twitter: http://twitter.com/#!/SchilderWeetjes.

Groet,
Joan

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Schilder en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s