Schilder gezocht


Al eens een schilder gezocht? Best lastig. Want waar moet je beginnen? Is de tip van de buurman doorslaggevend? Of ga je toch nog even zelf zoeken op internet?

Schilder gezocht

Voor het maken van dit artikel kwam ik meer dan eens een discussie op internet tegen van mensen die een schilder zochten. Tips van andere mensen kunnen echt handig zijn, maar ook onduidelijk. Want welke schilderwerk hebben zij uitbesteedt? Waar hebben zij het schildersbedrijf op uitgezocht? En welk budget hadden zij?

Waar een schilder op uitzoeken?

Een schilder vinden heeft te maken met een aantal factoren. Zo is het verstandig om te zoeken naar een schilder in de buurt, dat scheelt weer reiskosten. Een groot schildersbedrijf kan een grote klus in een paar dagen klaren. Een klein schildersbedrijf is misschien wat voordeliger. Natuurlijk speelt de prijs ook een belangrijke rol. En laten we niet vergeten dat het ook prettig is als de algemene indruk van de schilder goed is.

Offertes aanvragen

Selecteer dus een aantal schilders bij jou in de buurt en vraag dan offertes op. Als je een aantal offertes naast elkaar legt, kun je beter vergelijken en zien welke schilder het meeste op je opdracht aansluit. Vergelijken scheelt ook vaak in de kosten.

Zoeken naar een voordelige schilder

Een goede schilder zoeken en ook nog voordelig uit zijn? Zorg dan dat je eerst een beeld hebt van de kosten van een schilder. Van daaruit kun je kiezen op welke manier je wilt besparen, bijvoorbeeld door het schilderwerk tegelijk met de buurtjes uit te besteden.

Groet,
Joan

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Schilder. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s